HOME

CONTACT

VOORSTELLEN

BEHANDELINGEN

PRODUCTEN

KADOTIP

LINKS

VOORSTELLEN

NIEUWS

Mijn naam is Marga van den Bergh en sinds 1973 ben ik schoonheidsspecialiste. Mijn doel is dat alle mensen een mooie, gezonde en frisse huid hebben en een leven lang houden. Als puber raakte ik al in de ban van de huid: acné! Door de schoonheidsspecialiste die ik toen bezocht ontstond de interesse voor dit vak. Dit schitterende beroep is constant in beweging, waardoor je eindeloos geprikkeld blijft om nieuwe interesses te ontwikkelen. Een mooie reden ook om je te blijven scholen, en dat is voor iemand die leergierig is heerlijk, zelfs nu nog na zo'n 35 jaar.

Inmiddels heb ik diverse opleidingen en trainingen gevolgd: visagie, voedingsleer, diverse massagetechnieken, anti-aging en productgerelateerde trainingen. En er zullen er nog vele volgen om mijn vakkennis op peil te houden! U wordt vanzelfsprekend op de hoogte gehouden van de nieuwste ontwikkelingen.

De behandelingen wil ik geven met hoogwaardige huidverbeterende producten die zo natuurlijk mogelijk zijn en die dicht bij de huid staan. Hierdoor kan de huid zijn natuurlijke balans hervinden en kunnen de meeste problemen worden verholpen. Ik heb mij gespecialiseerd in deze huidproblemen en daar veel ervaring en kennis in opgedaan.

Uw huid is mijn zorg!

Nationaal verwendag voor vrouwen met kanker

Nieuwsarchief
  Wist u dat...