HOME

CONTACT

VOORSTELLEN

BEHANDELINGEN

PRODUCTEN

KADOTIP

LINKS

PRODUCTEN

NIEUWS

 

Producten overzicht Rosel Heim

Prijslijst Rosel Heim producten maart 2019

Bezorgservice: bestellingen > € 35,00 worden gratis bezorgd in Schiedam.

Schadelijke stoffen in cosmetica!

Rimpels verdwijnen binnen vijf dagen. Nagels zijn zelfs droog in één minuut. We verven ons haar natuurlijk blond en we zoenen met sensueel glanzende lippen. De fabrikanten van cosmeticaproducten verdienen onze eeuwige dankbaarheid: we blijven voor altijd jong, mooi en stralend!

Maar één ding vertellen de leveranciers van schoonheid er niet bij: dat de crème zo fijn smeert en het parfum zo lekker ruikt is mede te danken aan giftige stoffen. Chemische stoffen die schadelijk kunnen zijn voor het milieu en voor je gezondheid.

Van november 2005 tot en met februari 2006 verstuurden ruim 10.000 mensen samen ruim 80.000 e-mails naar hun cosmeticaproducenten met het verzoek over te stappen op gifvrije alternatieven. Dit had het gewenste effect: bedrijven namen zelf contact op met Greenpeace. Bedrijven die alsnog informatie gaven, of besloten de schadelijke stoffen uit hun cosmetica te halen, verdwenen van de rode lijst. En tientallen bedrijven lieten weten dat ze óók cosmetica zonder gif verkopen.

Wij gebruiken producten die vrij zijn van al deze giftige stoffen. Misschien gebruik jij wel producten die zeer schadelijk zijn voor de gezondheid? Bezoek daarom de website van Milieudefensie voor meer informatie. Op de website staan een aantal productgroepen met daaronder merken. Hier kun je per merk zien of het schadelijke is voor de gezondheid.

Cosmeticatest Mileudefensie

www.isditproductveilig.nl

Nationaal verwendag voor vrouwen met kanker

Nieuwsarchief
  Wist u dat...